XPG FLAME

ADATA otkrio prvu nabrijanu XPG memoriju za prijenosnike

01.09.2016 u 12:57

Bionic
Reading

ADATA priopćava kako su predstavili nove DDR4 memorijske module pod nazivom XPG Flame. U pitanju su U-DIMM i SO-DIMM modeli za igrače i 'overclockere' kako na stolnim računalima, tako i na prijenosnicima

ADATA navodi i kako je posrijedi prva XPG memorija za prijenosna računala. Entuzijasti i igrači mogu računati s tim da XPG Flame koristi samo najpomnije odabrane sklopove i čipove, čime je osigurana vrhunska stabilnost i kvaliteta. Svaki od modula prolazi strože testove pouzdanosti i kompatibilnosti od uobičajenih memorijskih modula.

Kupci mogu birati module od 4GB, 8GB i 16GB, te brzinama do 3.000MHz za U-DIMM ili 2.800MHz za SO-DIMM. Svi moduli dolaze uz podršku za Intel XMP 2.0 specifikacije i dolaze s ADATA jamstvom za cijelog vijeka trajanja proizvoda.

'XPG Flame predstavlja značajnu prekretnicu jer je prva XPG memorija u veličini SO-DIMM. Prijenosna računala sada omogućuju jednako kvalitetno igranje kao na većini stolnih računala, pa je sve veća potražnja za visokokvalitetnom i brzom DDR4 memorijom za prijenosnike, ultraprijenosnike i SFF (small form factor) PC-je. XPG Flame zadovoljava tu potražnju modulima koji funkcioniraju na 1,2 V i podržavaju brzine od 2400 MHz do 2800 MHz. XPG Flame SO-DIMM ima crnu tiskanu pločicu i isti niski profil te privlačan izgled kao verzija U-DIMM, a krasi ga i isti dizajn radi uspješnog savladavanja najzahtjevnijih igara, overclockiranja i benchmarkinga', poručuje ADATA.