SEVILLI IPAK NIJE NAUDIO

Ovakav pogodak može postići samo Hulk!

24.04.2015 u 08:21

Bionic
Reading

U četvrtak su igrane uzvratne utakmice četvrtfinala Europske lige, a branitelj naslova Sevilla, nakon pobjede 2:1 na svom stadionu, u uzvratnom dvoboju odigrala je 2:2 protiv Zenita te ostala u konkurenciji za obranu naslova

Sevilla je u St. Petersburg stigla s golom prednosti. Ali momčad iz Andaluzije imala je drugih problema, jer taj dio Rusije bio je pod ledenom kišom i bilo je pitanje kako će se Španjolci snaći pod takvim uvjetima.

No, očito s privikavanjem nisu imali problema, jer već u šestoj minuti svoju su prednost povećali. Doduše, start u kaznenom prostoru, nakon kojeg je Bacca zabio s bijele točke, bio je - regularan.

Ipak, domaćini se nisu predavali, pa su početkom drugog dijela preko Rondona izjednačili na 1:1, a u 78. minuti čak i poveli. I stigli do rezultata - koji im jamči barem produžetak.

A strijelac tog gola bio je igrač poznat po jakom i preciznom udarcu. Brazilac Hulk primio je loptu na nekih 50-tak metara od gola, pogledao gdje se nalazi golman Beto i preciznim udarcem iznenadio i njega ali i sve na stadionu.

Međutim, gosti su do kraja utakmice, točnije u 85. minuti, uspjeli izjednačiti preko Gameira, što je značilo da je Sevilla ukupni pobjednik. Jer domaćini su u preostalom vremenu morali zabiti još dva gola.

Inače, Hulk je član Zenita od rujna 2012. godine, kada je iz Porta preselio za veliki novac, neki spominu 50 milijuna eura a drugi pak i 60 milijuna.