IZNENAĐENJE NA POMOLU

Zbog ozljede Modrića trener Reala sprema očajnički potez?

21.04.2015 u 09:43

Bionic
Reading

Prema pisanju španjolske Marce, postoji šansa da će Carlo Ancelotti u uzvratu četvrtfinala Lige prvaka igrati s tri stopera, po prvi put otkad je došao u klub…

Nakon što je nekoliko tjedana imao sve igrače na raspolaganju, trener Reala opet je na mukama. Protiv Atletica ove srijede neće moći računati na Modrića, Balea i Marcela, a vjerojatno i Karima Benzemu koji ima problema s koljenom.

Prema pisanju španjolske Marce, jedna od opcija o kojoj Carlo Ancelotti razmišlja je i igra s tri stopera: Sergiom Ramosom, Pepeom i Varaneom. Radi se o tri igrača koji su pokazali odličnu formu u zadnje vrijeme i dobro bi došli protiv čvrstog Atletica, pogotovo s obzirom da je bilo 0:0 u prvoj utakmici i svaki primljeni pogodak mogao bi Real izbaciti iz natjecanja. Također, valja reći da je najveća snaga crveno-bijelih igra iz prekida, pri čemu bi jedan stoper viška bio pozitivan dodatak obrani.

No, kako ih rasporediti? Vjeruje se da bi u toj varijanti Sergio Ramos i Varane igrali na poziciji klasičnih stopera, a Pepe kao defanzivni vezni. Postoji i mogućnost s Varaneom na desnom beku, s obzirom na brzinu koju je pokazao u prvoj utakmici, a tada bi Illaramendi zauzeo mjesto koje je ostalo prazno nakon ozljede Modrića.

Ako se Ancelotti odluči za takvu varijantu, bit će to prvi put otkad je u Madridu. Problem za trenera također je i napad, jer mu fale Bale i Benzema pa bi u momčad trebao ući ili Jese ili Chicharito ili obojica, ovisno o broju defanzivaca za koje se odluči talijanski strateg.

U svakom slučaju, mnogo problema za 'kraljevski klub', no njegovi navijači vjeruju da bi na svom Bernabeu u sedmom pokušaju ipak konačno mogli dobiti Simeoneve trupe, jer kvaliteta je uvijek na strani Reala…