ČETIRI ASISTA!

Pogledajte Ibrinu rapsodiju protiv Dinama

07.11.2012 u 00:29

Bionic
Reading

Zlatan Ibrahimović dobio je ovacije Parka prinčeva; posve zasluženo, ali ne samo zbog četiri asistencije, nego i zbog nekoliko akcija kakve mogu napraviti samo najveći od najvećih

Dinamo je porazom u Parizu 0:4 od PSG-a 'zaokružio' gol razliku u ovosezonskoj Ligi prvaka na 0:10. Iako se isprva činilo da je Ante Čačić na Parku prinčeva postavio uspješnu defanzivnu igru protiv super skupe pariške momčadi, Zlatan Ibrahimović dokazao mu je zašto je jedan od dvojice, trojice najboljih nogometaša svijeta.

Strašni Ibro ne samo da je asistirao suigračima za sva četiri pogotka u mreži Ivana Kelave, nego je prikazao poteze kakvi se ne vide baš svaki dan. Dodavanja petom, asistencije s poda, voleji u maniri najboljih kickboxera... sve to uprizorio je kontra 'modre' obrane koja jednostavno nije uspijevala pronaći način kako ga zaustaviti.

Sažetak koji smo pripremili sadrži sve spomenuto i, naravno, sva četiri pogotka PSG-a. Nema nikakvih sumnji u zasluženost pobjede domaćina pa unatoč poražavajućem rezultatu za hrvatsku momčad treba uživati u prezentaciji i golovima od kojih bi neki svakako mogli zauzeti čelno mjesto najava sportskih pregleda.