BRAK PRED RASPADOM

Zvijezda SAD-a ima dijete s ljubavnicom

28.06.2010 u 19:06

Bionic
Reading

Landon Donovan je najveća zvijezda američke nogometne reprezentacije, ali njegova reputacija je došla u pitanje nakon što je u javnost procurila vijest da ima ljubavnicu s kojom očekuje dijete

Američki nogometaš je svojim pogotkom u sudačkoj nadoknadi protiv Alžira donio osminu finala SAD-u. Njegovoj sreći nije bilo kraja, ali situacija se uskoro promijenila.

Protiv Gane nije bio ni dovoljan njegov gol za prolazak među osam najboljih, a nešto kasnije britanskim tabloidima se ispovjedila anonimna Britanka koja tvrdi da ima dijete s Landonom Donovanom. Ona je s njime imala aferu dok je bio na posudbi u Evertonu.

'Znam za tu mogućnost i, ako se to dokaže, moram preuzeti odgovornost i pružiti odgovarajuću potporu. No, to je privatna stvar i u ovom trenutku ću se suzdržati od daljnjih komentara', rekao je Donovan novinaru Sports Illustrateda.

Inače, američki veznjak je 31. prosinca 2006. uplovio u bračne vode s glumicom Biancom Kajlichom, ali s njom ne živi od srpnja 2009. Nisu se službeno razveli jer je postojala mogućnost pomirbe, ali nakon informacije da možda ima dijete s drugom, njihov raskid je sada potpuno izvjestan.