ORIGINALNI ENGLEZI

Vrtni patuljci i vruće hlačice za pravo navijanje

11.06.2010 u 11:40

Bionic
Reading

Nogometno navijačko ludilo je krenulo. Svatko pokušava biti originalan, no rijetkima to uspije. Englezi kao Englezi, i ovog puta su otišli korak dalje i zavili u boje engleske zastave sve što su uspjeli. Nama su ipak najdraži vrtni patuljak i vruće hlačice

Otkad krene Svjetsko prvenstvo, pa sve do njegovog kraja, navijači iz raznih dijelova svijeta žele pokazati sklonost svojoj reprezentaciji. U globalu motivi su boje nacionalnih zastava, no ne bira se što će biti obojeno i označeno. U Engleskoj je već započela nogometna groznica, pa su u prodaju pustili vrtne patuljke, aparate za brijanje, vruće hlačice, naušnice, sve to u nacionalnim bojama.

Nema sumnje da će se naći oni koji će se brijati takvim aparatom, ili one koje će obući vruće hlačice, a sasvim sigurno će imanja na Otoku imati nove čuvare dvorišta - engleske vrtne patuljke.

Domaćini su se već iskazali i počeli svoju navijačku zabavu garniranu s tradicionalnim vuvuzelama, no iz kolijevke nogometa dolaze puno zanimljiviji navijački rekviziti. Tamošnji navijači su definitivno spremni za početak Svjetskog prvenstva. Slične slike vjerojatno će doći i iz drugih dijelova svijeta čije se reprezentacije natječu u Južnoafričkoj Republici.