VORI ISKREN

Tužni rukometaši se vratili u Hrvatsku: Puno je gorčine!

01.02.2015 u 16:34

Bionic
Reading

Hrvatski rukometaši vratili su se nakon osvojenog šestog mjesta na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a dočekale su ih obitelji i novinari, dok navijača na Plesu nije bilo...

Hrvatska je definitivno mogla bolje, a toga su svjesni i igrači i izbornik. Šesto mjesto ostavilo je naše u borbi za odlazak u Rio, što je bio i prvotni cilj reprezentacije, no pokraj Poljske i Katara moglo se lako ugrabiti medalju. Nažalost, u ključnim utakmicama igra nije bila briljantna.

U nedjelju ujutro rukometaši i stručni stožer vratili su se u Hrvatsku. Velike euforije i dočeka navijača očekivano nije bilo, ali tu su bile obitelji i novinari.

'Pun sam gorčine i tuge. Mnogo toga nam se kroz ždrijeb otvorilo, a mi to nismo znali iskoristiti. Šteta, ovo što se dogodilo u Kataru nam mora biti škola,' prenosi Jutarnji.hr izjavu Igora Vorija koji nije htio reći hoće li nastaviti igrati za reprezentaciju ili ne.

Ostatak društva bio je manje pričljiv, a izbornik Goluža upozorava da treba prespavati prije donošenja sudova o konačnom rezultatu na SP-u.