U PONUDI KLADIONICA

Balić i društvo ne bi smjeli imati problema

19.01.2011 u 09:53

Bionic
Reading

Iako se večerašnji rukometni dvoboj Hrvatske i Srbije najavljuje s dosta opreza na jednoj i drugoj strani, za kladionice neizvjesnosti ne bi trebalo biti

Nakon tri pobjede u prva tri kola i uz igru koja još uvijek može ići na bolje, hrvatska rukometna reprezentacija danas igra sa srpskom, u sklopu četvrtog kola skupine C Svjetskog prvenstva. Naravno, u hrvatskom kutu neke posebne nervoze nema, jer je ne treba ni biti. Obrana igra vrlo dobro, dok se u napadu polako stvari postavljaju na svoje mjesto.

'Tri smo kola odigrali bez greške u koracima, sve je išlo po planu. Uigrali smo se, nitko se nije ozlijedio, na kraju je i izbornik odmorio prvu momčad. Oni koji imaju manje prilika igrali su s Australijom i dobili potrebno samopouzdanje. Duvnjak se vratio nakon ozljede, Kopljar je spreman, sve je kako treba', rekao je za Jutarnji list krilni igrač Manuel Štrlek te se okrenuo ovoj utakmici sa Srbijom, koju mnogi isčekuju zbog posebnog naboja.


'Ne znam zašto bi je takvom doživljavali. To je utakmica kao svaka druga. Vrijeme je da splasnu ti neki naboji koji nemaju veze sa sportom. Mene i suigrače zanima samo pobjeda, kao i dva boda za drugi krug. Isto nam je igrati s Danskom, Srbijom ili nekim drugim, nevažno je protiv koga se uzmu ti bodovi', zaključio je Štrlek.

Ni iz srpskog kuta ne stižu priče o posebnom naboju. Oglasio se izbornik Veselin Vuković, a prenosi Jutarnji list

'Motiv je samo sportski, htjeli bismo pobijediti trofejnu i moćnu momčad kao što je Hrvatska. To nam je jedini motiv, osim toga, naše su momčadi u istom hotelu, igrači su svakodnevno u kontaktu, razgovaraju, druže se. To nam je utakmica kao i svaka druga, važna, ali ništa više.'

U ponudi Prve sportske kladionice koeficijent na pobjedu Hrvatske iznosi 1.35, dok na uspjeh Srba koeficijent iznosi 5.65.  Supersport, baš kao i Hrvatska lutrija, za pobjedu Hrvatske nude koeficijent 1.35, a za uspjeh Srbije 5.50. U pobjedu Hrvatske još je uvjereniji Bwin, koji za pobjedu naših nudi koeficijent 1.23, dok za pobjedu Srba nudi 4.45.

Najmanji koeficijent na pobjedu Srbije, iako se ni po njemu ne očekuje poraz Hrvatske, nudi Stanleybet - 'tek' 3.70. Ukoliko stavite na pobjedu Hrvatske, koeficijent je 1.35.

Zanimljivo, kladionice u Srbiji još su više uvjerene u pobjedu Hrvatske. Naime, Bet-at-home za pobjedu naših stavio je koeficijent 1.25, dok se pobjeda Srbije se množi sa 4.75.