OZLJEDA JE PROŠLOST

Duvnjak: Ništa ne boli i bit ću spreman za Srbiju

17.01.2011 u 19:44

Bionic
Reading

Nakon odrađenog posla s Australijom hrvatski rukometaši nisu bili previše opijeni pobjedom. Australski amateri nisu suparnik kojeg se treba bojati, zato je i pobjeda od 42:15 u hrvatskom taboru prihvaćena pod normalno, a sada je sve okrenuto utakmicama protiv Srbije i Danske

Pala je Rumunjska, a hrvatska rukometna reprezentacije ubilježila je i treću pobjedu. Izabranici Slavka Goluže pokazali su Australiji da su za njih svijet za sebe, što i ne čudi s obzirom na to da su naši suparnici mahom amateri. Nakon tri relativno lagana protivnika, pred hrvatskom rukometnom reprezentacijom dva su prava ispita. Prvo Srbija, a nakon toga Danska.

Najbolji igrač protiv Australije bio je Željko Musa s osam pogodaka.

'Borili smo se i na kraju smo pobijedili što je i najvažnije. Drago mi je da smo mi koji smo dosad manje igrali odmorili glavne igrače tako da oni mogu potegnuti u ove dvije važne utakmice protiv Srbije i Danske', kratak je bio Musa u izjavi za HTV.

Svoje prve minute na ovom prvenstvu ubilježio je i Domagoj Duvnjak koji se uspješno oporavlja od ozljede.

'Super se osjećam. Nemam bolova i sve je super. Imamo sad dan pauze i mislim da ću biti potpuno spreman za naredne utakmice. Što reći o Australiji? Ipak su oni amateri i to je bio samo trening za utakmicu sa Srbijom i Danskom', završio je Duvnjak.