UGODNO IZNENAĐENJE

Hajduk na Maksimir privukao rekordan broj gledatelja ove sezone!

17.05.2015 u 09:56

Bionic
Reading

Nogometaše Dinama i Hajduka gledalo je čak 15 tisuća gledatelja ove subote, što je više posjetitelja Maksimira nego što ih je bilo tijekom nastupa modrog kluba u Europskoj ligi prošle jeseni...

Iako je Dinamo davno osigurao naslov prvaka, a Hajduk više nije što je nekoć bio, na Maksimiru je 'veliki derbi' gledalo čak 15 tisuća ljudi, što nije viđeno na utakmicama 'modrih' jako dugo. Bojkot Torcide možda je smanjio broj posjetitelja, no nedovoljno da ne bude postavljen novi sezonski rekord. Naime, ni Europska liga prošle jeseni prije privukla toliko posjetitelja.

'Naravno da smo ponosni na 15 tisuća gledatelja i sjajnu atmosferu u kojoj smo igrali. Hvala svima koji su došli i nadam se da će prepoznati nogomet koji igra ova momčad i dolaziti u budućnosti u velikom broju,' poručio je navijačima trener Zoran Mamić koji se nada da bi i u srijedu u finalu Kupa Dinamo protiv Splita mogao ganjati naslov pobjednika pred dobro ispunjenim stadionom.

U posljednjem pak kolu protiv Rijeke također možemo očekivati dosta gledatelja, jer je Dinamo pokrenuo akciju rasprodaje svojih dresova po vrlo povoljnim cijenama uz koje svaki kupac dobiva i karte za utakmicu.