NAJBOLJIH JEDANAEST

Pet Dinamovaca i četiri Riječana u idealnoj momčadi lige!

18.12.2014 u 12:06

Bionic
Reading

Temeljem glasova na našem portalu Tribina.hr dobili smo najbolju momčad jesenskog dijela MAXtv Prve lige. Ne čudi da ekipom dominiraju igrači Dinama i Rijeke, kojih je ukupno devet, a mjesta se našlo i za dva Hajdukova igrača

Obranom dominira riječka trojka Tomečak-Lešković-Mitrović, kojima je pridružen Dinamovac Ivo Pinto, a na klupi su svoje mjesto našli i Marin Leovac te Avdija Vršajević. Na vratima je Hajdukovac Lovre Kalinić, koji je ujedno i najbolji igrač lige iz zadnjeg reda.

U veznom su se redu smjestila dva Dinamovca Marcelo Brozović i Arijan Ademi, uz Hajdukova BiH reprezentativca Tina-Svena Sušića. Najbolji vezni igrač lige je Marcelo Brozović, koji je ove jeseni postao gotovo pa standardan prvotimac u reprezentaciji Hrvatske.


Tri najbolja igrača lige svoje su mjesto našli u napadu, a oni su redom El Arbi Hillel Soudani, Angelo Henriquez i Andrej Kramarić. Potpuno očekivano, Andrej Kramarić je gotovo za cijelu klasu bolji od ostalih igrača lige, s indeksom snage 6.41. Kramarić je svojim igrama zaradio i redovite pozive u nacionalnu selekciju, a kombinirano je u skupinama Lige prvaka i nacionalnom prvenstvu postigao 26 golova.