RASPJEVANI PJESNICI

Zagreb bodovima u Puli došao na treće mjesto MAXtv Prve lige!

20.09.2014 u 18:27

Bionic
Reading

Nogometaši Zagreba su ulovili puni plijen na gostovanju kod Istre 1961 i dokazali se kao najugodnije iznenađenje dosadašnjeg dijela sezone u MAXtv Prvoj ligi

Istra je pritisnuta bodovnim brigama krenula agresivno i ofenzivno, a prvi udari umalo su došli na naplatu... No, pogodak Špehara domaćinima je poništen i nakon početne bure situacija na terenu se vratila u egal.

Kada se činilo da će takmaci na odmor otići praznih mreža Zagreb je poveo. Matias Šulc je mirno dočekao odbijenu loptu i sa 17 metara ju zakucao iza vratara Brkića na razočaranje većine od oko tisuću gledatelja.


Nastavak je donio novi val Istrinih napada, no Zagreb je mirno odolijevao sve do 79. minute kada je izjednačio Dario Tomić. Bio je to jako lijep udarac s 20-ak metara za veliko slavlje domaćina kojemu je ovo četvrta utakmica bez pobjede u nizu.

Kada se većina aktera već polako mirila s podijelom plijena Zagreb je uzeo sve. Stepčić je ubacio za Dinu Bevaba koji je mirno pogodio Istrinu mrežu i postavio konačnih 2:1 s kojim se Zagreb privremeno probio na treće mjesto ligaškog poretka. Istra je ostala pri dnu, samo je Slaven Belupo lošiji.