GLAS NARODA

Niste ostavili prostor dilemi o 'sumnjivom' penalu za Hajduk

22.07.2014 u 07:02

Bionic
Reading

Prvo kolo MAXtv Prve lige obilježili su brojni golovi, pobjede favoriziranih klubova i jedna sudačka odluka koja je izravno utjecala na rezultata poljudskog dvoboja Hajduka i Istre

Hajduk je svojim navijačima prikazao solidnu igru ali i festival promašaja, te je Istra Poljud ponovno napustila neporažena. Ipak, ishod je mogao biti i drugačiji da je sudac dvoboja Domagoj Ljubičić duel gostujućeg braniča Grafa i Hajdukovog napadača Maglice u 86. minuti okrakterizirao kao prekršaj.

Bio bi to kazneni udarac i najbolja moguća prilika bijelima da u novu prvenstvenu sezonu uđu pobjedom. Ovako na Kantridu odlaze s jednim bodom na kontu, a Vama smo putem ankete na tportalu postavili pitanje: Je li pad Maglice trebalo suditi kao penal za Hajduk?


U prvih deset sati anketi se odazvalo oko 1.600 čitatelja tportala koji mahom smatraju da je bio prekršaj, odnosno sučeva pogreška. 73.9 posto odgovora otišlo je u tom smjeru, 10.1 posto nije se izjasnilo, dok 16 posto ispitanih smatra da je sudac donio pravilnu odluku.