SVE DOGOVORENO

Dinamov rizik! Otkupljuje ugovor ozlijeđene zvijezde

23.04.2014 u 18:30

Bionic
Reading

GNK Dinamo i Bayer Leverkusen dogovorili su sve detalje oko prijelaza Juniora Fernandesa u redove 'modrih'

Podsjetimo, Fernandes je na početku ove sezone došao u Dinamo na posudbu, zadovoljio očekivanja struke i navijača te se pokazao kao veliko pojačanje tako da je klub odlučio otkupiti njegov ugovor!

Sjajni Čileanac koji se trenutno oporavlja od ozljede zabio je ove sezone 18 pogodaka, a potpisat će ugovor s Dinamom na četiri godine.

'Naravno da smo sretni i zadovoljni što će Junior ostati s nama. Čim je došao je bilo jasno o kakvom se igraču radi, koliko nam je dobroga donio i odlučili smo ga zadržati, a i on je jako sretan u Dinamu i Zagrebu. Ozljeda koja mu se dogodila nije mogla utjecati na sve ono što je prije bilo i sto posto smo svi uz njega. Sigurni smo da će se još bolji vratiti na teren za ljetne ispite koji nas čekaju i veselimo se njegovom povratku', rekao je trener i sportski direktor Zoran Mamić!

Koliko navijači vole i cijene Juniora te također očekuju njegov povratak dobro pokazuje i njegova slika iz bolnice nakon operacije koju je na Dinamovopj službenoj Facebook stranici lajkalo više od šest tisuća fanova.