ATP MADRID

Ferrer bez problema izbacio našeg Čilića

14.05.2010 u 08:40

Bionic
Reading

Za nešto više od jednog sata, Marin Čilić poražen je u osmini finala jakog turnira u Madridu. Bolji od Čilića bio je Španjolac David Ferrer sa 6:3, 6:2

Španjolac David Ferrer uspio je za svega 71 minutu pobijediti našeg Marina Čilića u trećem kolu jakog ATP turnira u Madridu. Španjolac je slavio sa 6:3, 6:2 te poveo sa 3:1 u međusobnim ogledima protiv našeg Marina. Zanimljivo, sva tri dosadašnja meča igrali su prošle godine - Čilić je slavio na Australian Openu, a potom je Ferrer bio bolji u Miamiju i Cincinnatiju.
Meč je od prvog seta krenuo jednosmjerno jer Ferrer je, jednim breakom, poveo sa 3:0. Uspio je Čilić smanjiti na 1:3, te potom zaprijetiti s tri break lopte za eventualnih 2:3. No sve je ostalo samo na pokušajima, jer je Španjolac sačuvao sve svoje servise i bez problema okončao set u svoju korist.

U drugom setu Ferrer je bio još uvjerljiviji. Imao je dvije break lopte, obje je iskoristio, a našem tenisaču ni u jednom trenutku nije dopustio da mu zaprijeti. Potvrdilo se da je Ferrer na zemlji neuhvatljiv.