OPTUŽBA ILI ŠALA?

Cro Cop gangsterski s dva milijuna dolara odletio u Hrvatsku!

15.01.2017 u 20:10

Bionic
Reading

U ovotjednom podcastu Joea Rogana slavni MMA komentator sjeo je s Maurom Ranallom i Basom Ruttenom, glavnim komentatorima iz PRIDE-a. U dugom razgovoru pretresli su brojne teme, a jedna od njih bila je i zarada boraca u PRIDE-u te su u tom kontekstu spomenuli i Cro Copa.

Rogan je upitao Basa Ruttena je li ikada vidio da borci dobivaju pune vreće novca. Ranallo se ubacio i rekao: 'Reci mu o prvom putu kada si išao u banku'.

'Bili smo u banci, a tamo dobijete potpuno nove, svježe novčanice, savršeno pakirane, izgledalo je kao novac iz Monopolyja', rekao je Rutten.

'Morao sam ih zgužvati kada bih se vraća u Kanadu jer bi me uvijek čudno gledali zbog svježih novčanica', ubacio se Ranallo, a Rutten nastavio:

'Imali su samo jednu sobu u koju su borci dolazili. Svakom borcu su rekli dođi tamo ujutro po novac. Čak i Cro Cop je išao tamo, koji je tada zarađivao po 2 milijuna dolara…'.

Rogan je izbezumljeno pogledao Ruttena i pitao: 'Gotovina?! Davali su 2 milijuna u gotovini?'

'Vjerojatno, svima su davali gotovinu, pa valjda i njemu', rekao je Bas i dodao da su novac davali i članovima obitelji boraca.

'Smjeli su ponijeti samo po 10.000 dolara, pa su maknuli jednu novčanicu da bude manje od 10 000. No, bilo je lijepo, cool, osjećao sam se kao kriminalac bez da sam bio kriminalac'.

Rogan je i dalje razmišljao o Mirku i njegovoj plaći.

'Ako je Mirko stvarno dobio 2 milijuna u gotovini od teškaškog Grand Prixa, stavio to u kofer i odletio prema Hrvatskoj, to je najgangsterskija stvar koju sam ikada čuo! To je kao scena iz filma', rekao je Rogan.

Razgovor o zaradi u Prideu i Cro Copu počinje nakon 1 sat i 20 minuta videa.

Cijeli članak pročitajte OVDJE