ISKRENO MIŠLJENJE

Senzacionalnog Hrvata svi hvale, a evo što o njemu misli Đoković!

29.05.2015 u 19:22

Bionic
Reading

Borna Ćorić (18) pobjedom protiv Tommyja Robreda oduševio je teniske fanove u Roland Garrosu, a o mladom hrvatskom tenisaču progovorio je i Novak Đoković

Prvi tenisač svijeta Đoković u prošlosti je lijepim riječima govorio o hrvatskom talentu pa tako i sada na Roland Garrosu.

'Volim Ćorića i na koji način pristupa meču. Ima jako zrelo razmišljanje za nekoga kome je samo 18 godina. Trenirao sam dosta s njime posljednjih mjeseci i malo me podsjeća na mene u tim godinama', rekao je deset godina stariji srpski tenisač te dodao:

'On je veliki borac, solidan s početne linije, s obje strane. Kao što sam primijetio, poboljšao je svoj servis. Ima profesionalan pristup, ne samo za mečeve nego prema tenisu u cjelini, što je lijepo vidjeti za nekoga njegove dobi. To nije uobičajeno i zato mislim da će biti jako, jako dobar.'

Susret Đokovića i Ćorića mogao bi se dogoditi u četvrtfinalu Roland Garrosa, ali prerano je o tome govoriti, jer bi hrvatski tenisač trebao pobijediti u sljedeća dva meča, od kojih bi jedan mogao biti s kraljem Roland Garrosa Rafaelom Nadalom (eventualno u osmini finala).

Inače, hrvatski tenisač postao je i najmlađi igrač u trećem kolu Roland Garrosa u posljednjih 17 godina, od Marata Safina 1998. godine.