PRIJE 'MEČA STOLJEĆA'

Počast ubijenom sunarodnjaku; nokaut i majica s likom žrtve!

04.05.2015 u 19:31

Bionic
Reading

Kao uvodni meč Floyda Mayweathera jr-a i Mannyja Pacquiaoa u MGM Grand Areni u Las Vegasu smo gledali odličan dvoboj između Vasila Lomachenka i Gamaliera Rodrigueza

Ukrajinac je uvjerljivo slavio nokautom u 9. rundi i tako je zadržao svoj WBO pojas u perolakoj kategoriji. To je ujedno bila i četvrta profesionalna pobjeda za ukrajinsku boksačku zvijezdu s više od 300 amaterskih mečeva, ali i zlatom s dvije Olimpijade (Peking, London).

Fight Site je na kraju meča zaintrigirala jedna druga zanimljivost. Lomachenko je, naime, u ring izašao u majici s likom nedavno ubijenog ukrajinskog kick boksača i člana FFC postave - Sergeija Lascenka. Ovaj sjajni teškaš je prije nekoliko tjedana ubijen u svojoj ratom pogođenoj zemlji, a svijet je ostao bez velikog sportaša i bivšeg SuperKombat Grand Prix pobjednika.

Lomachenko se na ovaj lijep način odlučio oprostiti od svog sunarodnjaka i odati mu počast. U svakom slučaju radi se o hvale vrijednom činu s obzirom da su oči čitavog svijeta bile usmjerene u Las Vegas i MGM Grand Arenu.

Nokaut i počast ubijenom sunarodnjaku