UVERTIRA ZA PARIZ?

Đoković 'dere'... Nadal dobro krenuo pa završio kao Čilić

18.04.2015 u 17:26

Bionic
Reading

Novak Đoković je nastavio svoj suvereni hod bez izgubljenog seta prema tituli u Monte Carlu. Do tie breaka nije mu uspio doći niti Rafael Nadal, a u finalu ga čeka Čeh Tomaš Berdych

Nadal je tijekom tjedna pokazao da se vraća u prepoznatljivu formu, a demonstrirao je to povremeno i svom današnjem protivniku Đokoviću. Poveo je sa 2:0 u prvom setu i imao priliku za brzi dvostruki break, no tada se razbudio najbolji tenisač svijeta...

Vratio se brzo u meč i kod 3:3 u prvom setu osvojio vjerojatno najbolji gem odigran ove godine u svjetskom tenisu. Niz blistavih poena otišao je na Novakovu stranu i na krilima tog gema Đoković je ubrzo poveo sa 6:3.

U drugom setu gledatelji su povno mogli uživati, no Đoković se više nije suočavao s opasnostima na svoj servis i s dva nova breka nakon 97 minuta igre sa 6:3, 6:3 je pokazao da je trenutno i na zemlji 'nadređen' velikom rivalu.

U finalu će ga čekati Tomaš Berdych koji je u prvom polufinalu sa 6:1, 6:4 izbacio najugodnije iznenađenje turnira Gaela Monfilsa.

Nadal je moćno otvorio dvoboj, ali Đoković je ubrzo sve imao pod kontrolom...