NOVA OZLJEDA?

Nadal se srušio na treningu, navijači zabrinuti!

24.03.2015 u 14:01

Bionic
Reading

Rafael Nadal ostao je dugo ležati na zemlji tijekom treninga u Miamiju na kojem je iskrenuo gležanj. Iz njegovog tabora pak umiruju navijače te najavljuju da će ipak igrati na turniru…

Pobjednik rekordnih 27 turnira iz kategorije 1000, 28-godišnji Španjolac prošli je tjedan dogurao do četvrtfinala u Indian Wellsu, što mu je najbolji rezultat na nekom od velikih turnira u 2015. godini.

Ovaj tjedan Nadal bi trebao zaigrati u Miamiju, turnir na kojem očekuje novi iskorak prema teniskom vrhu, uoči sezone zemljanih turnira i Roland Garrosa gdje je tijekom cijele karijere nepobjediv. No, s treninga u ponedjeljak pojavile su se fotografije koje zabrinjavaju navijače. Rafa je ostao u jednom trenutku dugo ležati, da bi nakon ustajanja prekinuo trening i otišao u svlačionicu.

Informacije iz Miamija govore da je ozlijedio lijevi gležanj, vjerojatno iskrenuvši ga tijekom treninga. Njegov menadžer Benito Perez Barbadillo ipak tvrdi da će biti spreman igrati.

Podsjetimo, Nadal je cijeli završni dio prošle sezone izgubio zbog ozljede zgloba ruke, a također i problema s upalom slijepog crijeva. Povratak u novoj sezoni nije bio briljantan. Ispao je u četvrtfinalu Australian Opena od Berdycha, izgubio na zemlji od Fogninija u Riju, da bi ipak osvojio turnir u Buenos Airesu.