IZNENAĐUJUĆI POTEZ

Svi žele u UFC, a on traži raskid; Ovo ga je tako jako pogodilo

04.12.2014 u 13:11

Bionic
Reading

Cung Le se našao u velikim problemima nakon meča protiv Michaela Bispinga na UFC Fight Nightu 48. Osim što je izgubio bio je pozitivan na doping testu zbog povećane razine hormona rasta

Zbog toga je prvo suspendiran na godinu dana, ali cijelo je vrijeme tvrdio da nije uzimao nedozvoljena sredstva.

Kasnije se ispostavilo da testiranje nije obavljeno po standardima i skinuta mu je suspenzija. Unatoč tome Cung Le traži raskid ugovora s UFC-om.

'Tražio sam od mog menadžera da me razriješi tog ugovora. Ne želim više biti dio promocije koja na ovakav način postupa sa svojim borcima. Što god da radim dajem cijelog sebe. Bez obzira o čemu se radilo, jesam li otac, muž ili pokušavam napraviti sve da se kineski The Ultimate Fighter odvija kakao treba jer je tamo ekipa koja nije nikad radila reality show', rekao je Cung Le, a prenosi Fight Site.

Cung Le želi iz UFC-a


'Doslovno sam tamo svaki dan kako bih se uvjerio da sve ide kako treba. Nakon svega je ostao gorak okus. Naporno sam radio i žrtvovao mnogo toga za njih. Ništa više nije vrijedno toga da budem dio UFC-a', dodao je ovaj borac.

Nakon ovih riječi ostala je otvorena mogućnost da Cung Le postane dio Bellatora.

'Zato što želim izaći iz ugovora ne znači da ću odmah otići u Bellator. Scott Coker mi je prijatelj već 20 godina i nikad ne bi učinio to što su oni učinili. Nikad ne bi odredio suspenziju bez da istraži cijelu stvar. On je jednostavno takva osoba.'