TRANSFER U FRANCUSKU

Hrvatskog prvaka napušta još jedan reprezentativac

15.04.2014 u 18:09

Bionic
Reading

Još jedan hrvatski rukometaš preselit će od sljedeće sezone u Francusku. Krilo CO Zagreba i hrvatske reprezentacije Jerko Matulić (24) od sljedeće sezone igrat će u dresu Chamberyja...

Hrvatska rukometna kolonija u francuskoj ligi od sljedeće sezone bit će bogatija za još jednog igrača. Krilni igrač CO Zagreba i hrvatske reprezentacije Jerko Matulić dogovorio je dvogodišnji angažman u redovima Chamberyja.

Chambery je i službeno potvrdio zaključenje posla s Matulićem koji će do kraja sezone nastupati za CO Zagreb s kojim će pokušati osvojiti novi naslov prvaka Hrvatske, a na ljeto će preseliti u Chambery.

'Matulić je sjajan mladi igrač odlične završnice i sjajnog kontranapada. Sigurni smo da će se savršeno uklopiti u naše planove i pomoći momčadi. Iako je još uvijek bio pod ugovor s CO Zagrebom, uspjeli smo osigurati njegov dolazak na ljeto', potvrdio je generalni menadžer Chamberyja Laurent Munier.

U Chamberyju već igra jedan Hrvat i to Damir Bičanić koji duže vrijeme uspješno nosi dres ovog kluba. Iz Chamberyja je isto tako potvrđeno kako klub definitivno napušta Olivier Marroux, a osim Matulića dolazi i vratar Yann Genty.