OBRANIO UFC TITULU

Kakav luđak! Borio se sa čačkalicom u ustima

10.12.2012 u 08:41

Bionic
Reading

Jedna od zanimljivijih tema koja se pojavila nakon nedjeljnog UFC on FOX-a 5 je pitanje je li se Benson Henderson borio protiv Natea Diaza s čačkalicom u ustima

Iako Bendo to nije želio potvrditi, čini se da je zaista tijekom meča u ustima imao čačkalicu, što se može vidjeti i na jednom kratkom video isječku s kraja treće runde.

Henderson je poznat po svojoj čačkalici u ustima, koju često ima i kad trenira, a već je i prije viđen s njom u oktogonu, ali to je bilo nakon borbe, pa mu se ipak nije moglo previše prigovoriti. No, ovog ju je puta očito imao tijekom same borbe.

Dana White kad je za to saznao nije bio ni najmanje oduševljen, iako retroaktivno oko toga ne može praktički ništa učiniti.

'Mogu reći da sam mu vidio čačkalicu u ustima kad se vraćao u svoj kut. Nikad nisam vidio ništa luđe od toga, čak nije ni smiješno o koliko se ilegalnom potezu radi. Nešto takvo u svom životu još nisam vidio, ali ne vjerujem da će zbog toga biti kažnjen. Atletske komisije će od sada jednostavno morati više paziti i na takve sitnice.'

Upitali su novinari i samog Benda je li to istina, a borac je samo kratko odgovorio da ne može to opovrgnuti.

Spomenimo, kako je Benson Henderson uspio obraniti svoju titulu prvaka UFC-a u lakoj kategoriji nakon punih 25 minuta borbe zahvaljujući jednoglasnom sudačkoj odluci koja je ipak potpuno zasluženo otišla na njegovu stranu.