VELIKI TEST

Hrvatski borac u ringu s obiteljskim nasilnikom

07.12.2012 u 09:48

Bionic
Reading

Abu Dhabi Warriors u veljači iduće godine omogućit će jednom od najboljih hrvatskih MMA boraca Mari Peraku još jedan veliki test u karijeri, možda čak i veći nego što je bio okršaj s Travisom Wiuffom u studenom

ADW 2, kako saznaje portal ProFightStore, donosi nam sjajni dvoboj Mare Peraka i Breta Rogersa! Ovaj Amerikanac (31) je ne tako davno imao okršaje protiv Fedora Emelianenka i Alistaira Overeema, ali u posljednje vrijeme karijera mu ne napreduje baš najbolje te bilježi prilično loše rezultate.

Posljednji put Rogers je nastupio na priredbi Bellatora u listopadu ove godine kada je jednoglasnom sudačkom odlukom izgubio od Alexandera Volkova.

Maro definitivno s velikim optimizmom može čekati taj dvoboj, a to je i potvrdio u kratkom razgovoru za Fight Site.

'Ja sam praktički već sad u formi za meč, nemam nikakvih ozljeda i smatram da sam u odnosu na Rogersa u prednosti u svakom segmentu. Definitivno očekujem pobjedu, uvjeren sam da sam kompletniji borac i spremat ću se u svom timu koji će mi maksimalno pomoći da budem u top formi. Ponovit ću još jednom da očekujem samo pobjedu i ništa drugo', izjavio je Perak.

Inače, Rogers nije previše omiljen u svijetu MMA zbog svojeg ponašanja izvan ringa. Tako je u lipnju prošle godine brutalno isprebijao suprugu i to pred očima djece zbog čega je neko vrijeme upoznavao i zatvorske ćelije.

Fedor vs. Rogers