CRVENO-BIJELI KVADRATIĆI

Cro Copove hlačice najlegendarnije u MMA povijesti

07.08.2012 u 20:22

Bionic
Reading

Nedavno je objavljena top lista najlegendarnijih hlačica u MMA povijesti, a na prvom mjestu našao se najbolji hrvatski borac svih vremena – Mirko Filipović

Portal Bleacher Report poznat je kao medij koji nerijetko zna objavljivati razne zanimljive i neobične ljestvice, a nedavno su se odlučili istražiti MMA hlačice kroz povijest te su odabrali deset za koje oni smatraju da su ušle u legendu.

Glavni kriterij nije bio dizajn, u konkurenciji su se našle gotovo samo hlačice koje danas jedva da bi privukle pažnju MMA fanova u vremenu kad su zatrpani zaista fantastično dizajniram hlačicama.

Želja im je bila odabrati najlegendarnije hlačice, a na prvom mjestu našao se naš Mirko Filipović sa svojim poznatim crveno-bijelim kvadratićima.

'Ne bojte se kockica. Eh, da, i njegove lijeve noge. To je ono što bi sebi uglavnom govorili borci koji bi ulazili u meč protiv Mirka prije početka borbe. Tko može zamisliti Cro Copa u bilo čemu drugome osim u ovim hlačicama? Čak i kad ga zamislim u dućanu, ja ga vidim u tim hlačicama. On ih nosi kad spava, nosi ih kad je u crkvi i nosi ih kad gleda ovu ljestvicu', napisao je Matt Melbye na Bleacher Reportu.