NHL NAJAVLJIVAČICA

Tko je Aliya-Jasmine Sovani? Evo, pogledajte!

26.05.2012 u 09:19

Bionic
Reading

Mlada i lijepa Aliya-Jasmine Sovani postala je zaštitno lice NHL-ove online televizije i upravo ona najavljuje svaki reportažni video koji se objavi na stranici NHL.com. S obzirom na to da mnoge zanima tko je ona, evo odgovora na to pitanje

Tko je Aliya-Jasmine Sovani? To pitanje ljubitelji hokeja koji prate NHL postavljaju već neko vrijeme. Mlada i lijepa voditeljica postala je zaštitno live NHL-ove online video rubrike i upravo je ona najavljivačica baš svakog Top 5 ili Top 10 videospotova.

Ta 30-godišnja Kanađanka iz Ottawe radila je svojedobno na MTV-u, bila producentica raznih glazbenih emisija, a na CTV-u je bila rado vođena reporterka tijekom olimpijskih igara u Vancouveru 2010. godine.

No lijepa Aliya-Jasmine ostala je itekako zapažena nakon objave jednog prilično izazovnog spota koji je snimljen za Ligu protiv raka dojki u Kanadi. Tada je još bila poznata kao cura s MTV-a, no vrlo brzo nakon toga karijera još je vrtoglavo krenula naprijed. Evo i tog videa koji jako dobro iskazuje zašto je, uz neospornu inteligenciju i novinarski talent, lijepa Ayla tako popularna.