tportal.hr

Zagreb
+14
Osijek
+16
Pula
+18
Rijeka
+19
Zadar
+16
Split
+18
Dubrovnik
+13

NOVI SPORT

Pomiješali MMA, ragbi i rukomet i dobili...

Borilačka organizacija UCMMA je na jednom svojem turniru za vrijeme predaha između mečeva promovirala novi sport koji se zove ultimate ball

Datum objave:
13.4.2012 7:55

Zadnja izmjena:
13.4.2012 11:23

Englezi su poznati kao veliki izumitelji, ali su sada možda malo pretjerali s inovacijama. Prije tjedan dana na borilačkoj večeri UCMMA 27 je predstavljen sport koji je mješavina mnogih popularnih sportova.

Ultimate ball se igra u kavezu, svaka od momčadi ima po četiri igrača koji imaju rukavice koje se koriste u MMA-u, a u igri ima elemenata i od ragbija, rukometa te vaterpola.

Prvu utakmicu odigrali su Razer protiv Bloodlinea, a koliko smo mogli primijetiti, može se udarati i suparnički igrač premda nije u posjedu jajolike lopte.

Koliko će ovaj sport biti prihvaćen i hoće li se uopće proširiti izvan granica Engleske, vidjet ćemo.Ultimate ball

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr