DAO NAGRADU ZA NOKAUT

Šef UFC-a poludio zbog prekratkih gaćica

07.08.2011 u 16:32

Bionic
Reading

Direktor UFC-a Dana White posebno je nagradio Briana Ebersolea, borca koji je sinoć brutalnim nokautom uništio Dennisa Hallmana koji se u oktagonu pojavio u slip gaćicama

'To je zastrašujući prizor', rekao je komentator UFC-a Joe Rogan kad je vidio Dennisa Hallmana kako ulazi u oktagon u plavim slip gaćicama na kojima s prednje strane piše 'Training Mask'.

No taj prizor nije nimalo zaplašio Hallmanovog protivnika Briana Ebersolea koji je prebrodio opasnu situaciju u prvih par minuta borbe, gdje mu je Hallman uzeo leđa, i brutalnim udarcima laktom završio borbu.

Da bi stvar bila luđa, Ebersole je u oktagon došao s dlakama na prsima obrijanim u obliku strelice.

Predsjednik UFC-a Dana White nije bio nimalo sretan zbog Hallmanove egzibicije, a nakon borbe je još jednom pokazao da zna nagraditi svoje borce, davši Ebersoleu posebni bonus od čak 70.000 dolara zato što je na najbrži mogući način 'maknuo te jezive gaćice s TV-a'.

U glavnoj borbi večeri Rashad Evans je nakon snažnog udarca koljenom u prsa nokautirao legendarnog UFC borca Tita Ortiza s nekoliko udaraca šakom u glavu. Ortiz je pružio dostojan otpor, u jednom trenutku je čak i imao Rashada u 'arm-in' giljotini, no Rashad je ipak bio pretvrd orah za Ortiza koji je u posljednje četiri godine upisao samo jednu pobjedu.

Pogledajte intervju sa Danaom Whiteom koji objašnjava zašto smatra da su Hallmanove gaćice bile 'odvratne'.