POJAVIO SE VIDEO

Ovako izgleda kada Usain Bolt glumi Saru Kolak

22.08.2016 u 14:38

Bionic
Reading

Pojavio se zabavan video na kojem opušteni Usain Bolt nakon trećeg osvojenog zlata u Riju zabavlja volontere svojim pokušajem bacanja koplja. Nije to izgledalo briljantno kao kad koplje baca Sara Kolak..

Slavni 29-godišnji jamajkanski sprinter s nove tri zlatne medalje potvrdio se još jednom kao najveći atletičar svih vremena, a s ukupno devet olimpijskih pobjeda postao je drugi najuspješniji sportaš u povijesti Igara, odmah iza Michaela Phelpsa.

Bolt je jedan od sportaša koji se izvan staze u svakom trenutku dokazuje kao vrhunski zabavljač, što je mnogo puta potvrdio tijekom svog boravka u Riju, a na Twitteru se pojavio i jedan zabavan video snimljen nakon što su već ugašena svjetla na stadionu u petak nakon osvajanja trećeg zlata.

Na njemu Usain zabavlja okupljene volontere glumeći našu zlatnu olimpijku Saru Kolak, tj. pokušavajući baciti koplje. Iako su neki novinari njegov hitac proglasili 56 metara dugačkim, što ne bi bilo puno manje od naše heroine, čini nam se hitac ipak znatno kraći i definitivno ne bi bio među najboljim olimpijcima u ovoj disciplini...