Samsung Galaxy S7 edge

Svi sportaši na Igrama u Riju dobili vrijedan poklon

30.07.2016 u 19:35

Bionic
Reading

Sve sportaše na Olimpijskim igrama u Riju sponzor Međunarodnog olimpijskog odbora Samsung odlučio je iznenaditi vrijednim poklonom - mobitelom Samsung Galaxy S7 edge

Uz vrhunski mobitel sportaši također dobivaju slušalice i karticu s brazilskom telefonskim brojem, koji će im olakšati međusobnu komunikaciju, kao i komunikaciju s domovinom.

Podsjetimo, u Rio je zasad sletjelo 65 članova Hrvatske olimpijske delegacije, a time se broj hrvatskih stanovnika u Olimpijskom selu u Riju povećao na 102.

Šestog kolovoza delegaciji će se pridružiti i dizač utega Amar Musić s trenerom Boškom Čavkom. Svjetska dizačka federacija obavijestila je 29. srpnja Hrvatski olimpijski odbor kako je Amaru Musiću omogućen nastup na Olimpijskim igrama u kategoriji do 85 kilograma, nakon što su zbog dopinga suspendirana petorica ruskih dizača utega. Kvote su se preraspodijelile na Hrvatsku, Belgiju, Salvador, Mongoliju i Srbiju. Time je Hrvatska dobila svog 88. olimpijca.

U Selu trenutno stanuje više od 2.000 sportaša i pratećih osoba, a među stanovnicima je od 28. srpnja i predsjednik Međunarodnog olimpijskog odbora Thomas Bach, inače osvajač zlatne medalje na OI u Montrealu.