INZAGHIJEV ULTIMATUM

'Kralj šesnaesterca' zaprijetio Milanu

09.11.2010 u 10:12

Bionic
Reading

Filippo Inzaghi je s dva gola madridskom Realu opet skrenuo pozornost na sebe. Talijanski napadač volio bi ostati u Milanu, ali je zaprijetio odlaskom ukoliko ne dobije više minuta na travnjaku

Trener Reala Jose Mourinho je jednom izjavio da je najsretniji kada njegova momčad ne mora igrati protiv Inzaghija. Portugalski stručnjak znao je što priča, jer je upravo Pippo uvalio dva komada 'kraljevima' u četvrtom kolu Lige prvaka (2:2).

Talijanski napadač, iako mu je 37 godina na leđima, dokazao je još jednom koliko je opasan i da još uvijek zna biti na pravom mjestu. Njegovi golovi nikada nisu bili atraktivni, ali su donosili bodove i trofeje.

Inzaghi uživa u svojem povratku na naslovnice, a usput je stigao i zaprijetiti čelnicima 'rossonera'.

'Prema Milanu gajim jake osjećaje, ali ja želim igrati. Ne želim biti na terenu samo u trenucima očaja, ali vidjet ću što će se događati sljedeća dva mjeseca', rekao je Inzaghi i dodao:

'Primio sam dvije ponude i sretan sam što me još netko traži.'

Inzaghiju istječe ugovor na kraju sezone, ali potpredsjednik Adriano Galliani je već najavio da ga nema namjeru pustiti i da će 'kralju šesnaesterca' ponuditi novi ugovor.