ZAŠTO SIN NE IGRA?

Kramarićev otac bijesan na izbornika

25.07.2010 u 09:27

Bionic
Reading

Mladi hrvatski nogometaši osvjetlali su obraz hrvatskog nogometa, ali ima stvari koje kvare raspoloženje u reprezentaciji. I nakon briljantne igre protiv Portugala opet je bilo prozivanja izbornika Ivana Grnje

Na Euru do 19 godina prvu 'buru' su uzrokovale mlade nade Hajduka Mario Tičinović i Andrej Vukušić koji su mislili da imaju zajamčeno mjesto u prvih 11, a to nije bilo tako.

Sada se opet pojavilo nezadovoljstvo, a ovoga u pitanju je talent iz Dinama Andrej Kramarić čiji otac također nije zadovoljan statusom svog sina kojeg ima u nacionalnoj vrsti.

'Znate li što se događa s Andrejom? Zašto nije u prvoj postavi? Slobodno napišite da je to izvan svake pameti. Zamislite, na sastanku je Grnja kazao dečkima 'Zovu me neki iz Splita da Vukušić i Tičinović moraju igrati.' Pazite, pred momčadi on to govori', govorio je Josip Kramarić izvjestitelju SN-a koji je u Francuskoj.

'Nakon toga ih je stavi, obojicu protiv Italije. Svi dečki u reprezentaciji se smiju, Andrej meni doslovce plače na telefon, jer ga je izbacio na klupu. Destabiliziran je. Europsko prvenstvo je natjecanje, nije to mjesto za prodavanje igrača', završio je Andrejev otac.

Bojimo se i pomisliti pod kakvom bi se verbalnom paljbom našao izbornik Ivan Grnja da reprezentacija nije tako uvjerljivo prošla kvalifikacije te se na kraju plasirala u polufinale EP-a. Ipak on odgovara za rezultat.