KRAH PRVAKA

Ozloglašeni Millwall iz FA kupa izbacio Leicester

18.02.2017 u 23:09

Bionic
Reading

Aktulani prvak Leicester, koji se u Premier ligi bori za opstanak, niže neuspjehe i u FA kupu - ispao je u gostima od trećeligaša Millwalla...

U subotnjim utakmicama osmine finala engleskog FA kupa bilo je dovoljno iznenađenja, a počelo je ispadanjem prvoligaša Burnleyja, kojeg su pobjedom 1:0 izbacili igrači poluprofesionalnog engleskog petoligaša Lincoln Cityja. Strijelac jedinog pogotka bio je Sean Raggett u 90. minuti susreta.

Manchester City unatoč dominaciji nije uspio dobiti u gostima drugoligaša Huddersfield Town, završilo je 0:0. Ponovljena utakmicaigrat će se u Manchesteru.

Aktualni prvak Leicester, koji se u Premier ligi bori za opstanak, ispao je u gostima od trećeligaša Millwalla. Iako su domaćini od 52. minute imali igrača manje na kraju su slavili 1:0 golom Shauna Cummingsa u 90. minuti.

Middlesbrough je izbacio trećeligaša Oxford United pobijedivši 3:2, a odlučujući gol zabio je Christian Stuani u 86. minuti.

Subotnji program osmine finala engleskog FA kupa okončan je dvobojem drugoligaša Wolverhampton Wanderersa i vodeće momčadi Premier lige Chelseaja, a očekivano su slavili gosti sa Stamford Bridgea 2:0 golovima Pedra Rodrigueza (65) i Diega Coste (89).

U nedjelju su na programu susreti Fulham - Tottenham i Blackburn Rovers - Manchester United, a u ponedjeljak petoligaš Sutton United dočekuje Arsenal.