TRENER SE NALJUTIO

Zbog sporne fotke Brozović ponovo izbačen iz momčadi!

01.10.2016 u 16:02

Bionic
Reading

Frank de Boer ponovo je odlučio izbaciti Marcela Brozovića iz momčadi za utakmicu protiv Rome, a iako nije priznao razlog, jasno je da je problem u spornim fotografijama objavljenima na Instagramu tijekom večeri poraza od Sparte....

Podsjetimo, hrvatski 23-godišnji veznjak udaljen je iz ekipe nakon poraza od izraleskog Hapoela prije dva tjedna, zbog navodno neprofesionalnog ponašanja na terenu i izvan njega. Brozović nije igrao protiv Juventusa, Empolija, Bologne, a niti u porazu od praške Sparte u četvrtak, no vjerovalo se da će se vratiti u momčad protiv Rome nakon što se činilo kako su De Boer i Marcelo pronašli zajednički jezik.

Ipak, tijekom večeri u kojoj je Inter doživio sramotan poraz od Sparte Brozović je ponovo zabrljao. Naime, objavio je veselo na Instagramu fotografije izmjenjivanja nježnosti sa svojom djevojkom, u trenucima dok su navijači bjesnili i očajavali zbog brodoloma u Pragu.

Taj je potez razljutio fanove koji su ga napali u komentarima i optužili da je 'plaćenik' i nije ga briga za klub za koji igra, jer su smatrali da nije bio dobar trenutak za dijeljenje fotografija vlastite sreće, tijekom tako loše Interove večeri.

Istog je čini se mišljenja i Frank de Boer koji ga je ponovo udaljio iz momčadi.

'Brozović je po mom mišljenju pogriješio, ali to je nešto čime se mora baviti klub, a ne trener,' rekao je na press konferenciji uoči Rome nizozemski stručnjak koji je ipak svojim potezom ne pozivanja Marcela na utakmicu ove nedjelje pokazao što misli o spornim 'selfijima'.

??

A photo posted by Broz (@marcelo_brozovic) on