MOŽDA I OBOJICA...

Dilema ranjenog velikana: Nikola Kalinić ili Carlos Tevez?

23.07.2016 u 20:37

Bionic
Reading

Carlos Tevez, tvrde, nije zadovoljan u svojoj Boci, a Nikola Kalinić je nakon sjajnog Eura postao meta mnogih velikana. Prema pisanju talijanskih medija, (barem) jedan od njih dvojice ovoga bi ljeta mogli preseliti pod veličanstveni Vezuv

Gonzalo Higuain je na korak od šokantnog i unosnog transfera iz Napolija u Juventus, i pod Vezuvom 'ključa'. Ne moćni vulkan, već navijačke strasti koje bi svog najboljeg napadača radije poklonili za kunu nego ga gledali u redovima velikih rivala.

Jasno je da će predsjednik De Laurentis čim okonča transfer Higuaina krenuti u lov na napadače kako bi umirio svoje gnjevne navijače, a u prvom planu su uz Kolumbijca Baccu (oko kojeg se bore s Bilićevim West Hamom) dvije nove mete.

Nikola Kalinić je igrač za kojega Fiorentini vjerojatno ne bi trebao platiti više od 25 milijuna eura, dok Carlos Tevez želi iz Boce nazad u Europu. No, argentinski klub za sada odbija mogućnost prodaje i trebat će veća svota da bi ih se uvjerilo u transfer. Napoliju bi, obzirom da je Tevez briljirao u dresu Juventusa, dovođenje Argentinca s dudom bio i jak psihološki potez; a vjerojatno najpametnije bi im bilo - dovesti obojicu i kreirati vrlo kompatibilan napadački par.

Tevez se vratio kući, no čini se da je spreman na novi put preko Atlantika