STIGAO POZIV

Pljuvali su ga, a sada najprozivaniji Dinamov stranac odlazi na EURO

30.05.2016 u 12:44

Bionic
Reading

Vratar Dinama Eduardo Carvalho dobio je poziv izbornika Portugala Fernanda Santosa i ići će sa svojom reprezentacijom na Europsko prvenstvo u Francuskoj

Iza Eduarda je odlična sezona u kojoj je Dinamo obranio duplu krunu i igrao skupine Lige prvaka, a to nije promaklo portugalskom izborniku koji ga je i ranije redovito zvao za reprezentativne obaveze.

Eduardo će tako, uz najbolji mogući razlog, imati vrlo kratak odmor jer se već 23. svibnja mora javiti u kamp i početi s pripremama za Euro.

No portugalski vratar je imao i jako teških razdoblja u 'modroj' momčadi. U par važnih utakmica primio je golove koje golman njegova renomea nije smio primiti pa se može reći da je čak bio najprozivaniji i najosporivaniji igrač u svlačionici hrvatskog prvaka.

Tako je velik dio medija i navijača žestoko udarao i pljuvao po Eduardu, pozivalo se da se Portugalac makne iz kluba ili da ga se ostavi na klupi, a legendarni Dražen Ladić jednom je poručio da u HNL-u ima boljih vratara i da Dinamu nije potreban takav stranac.