LEICESTER OPET ČASTI

Oklada godine: Predvidio čudo i neočekivanog heroja!

07.02.2016 u 13:13

Bionic
Reading

Pobjeda Leicester Cityja protiv Manchester Cityja posebno je razveselila jednog kladitelja u Engleskoj koji je također pogodio i da će Robert Huth biti strijelac prvog pogotka...

'Lisice' su još jednom okrenule engleski nogomet naglavačke, subotnjom pobjedom u gostima kod Manchester Cityja, kojom su još povećale svoju prednost na vrhu Premiershipa na čak pet bodova ispred konkurencije.

Trijumf 3:1 razveselio je navijače Leicester Cityja, a posebno jednog engleskog kladitelja koji se kladio na točan rezultat ovog dvoboja. Još je k tome pogodio i da će Robert Huth zabiti prvi pogodak na utakmici pa je ukupni koeficijent bio oko 1000 i zaradio je 10 tisuća funti za uloženih 10, što je nešto malo manje od 100 tisuća kuna.

Tako je 31-godišnji Nijemac Robert Huth postao heroj kladitelja, ali i neočekivani junak Premiershipa, a s dva gola Manchester Cityju riješio je već drugi veliki derbi. Naime, zabio je i jedini pogodak u nedavnoj pobjedi u gostima protiv Tottenhama, sada prvog pratitelja Leicestera.

'Robert Huth je sve ono što obrana Manchester Cityja nije: hrabar, snažan i pun želje,' piše engleski The Times, dok ga Guardian opisuje kao 'diva i u obrani i u napadu'.

Leicester City je kod imenjaka iz Manchestera potvrdio da je ozbiljan kandidat za naslov prvaka, a ako pobijedi i u sljedećem kolu u gostima kod Arsenala na Emiratesu, teško će ga biti zaustaviti...