TRENER PO LUKINOJ MJERI

Još bolji Modrić? Točno zna što se od njega očekuje...

23.07.2015 u 17:27

Bionic
Reading

Nogometaši Reala u petak će odigrati prijateljsku utakmicu protiv Manchester Cityja na Melbourne Cricket Groundu, a Luka Modrić je prvi igrač koji je tijekom australske turneje izašao pred novinare s novim trenerom Rafom Benitezom s kojim je uspostavio vrlo dobar odnos.

'Radimo dobro i vrlo naporno te vjerujem kako ćemo u nadolazećoj sezoni imati mnogo uspjeha. Iako igračima ponekad to nije drago, mislim da je važno držati disciplinu tijekom pripremnog kampa. Ja s tim nemam problema,' izjavio je hrvatski reprezentativac odgovarajući na pitanje o metodama rada novog trenera koji je poznat po strogoći.

Iza Reala je sezona bez trofeja, dijelom i zbog dvije teške ozljede Luke Modrića koji je izvan terena proveo gotovo pola godine.

'Bilo mi je teško, ali sam zaboravio na to. Ne osjećam nikakve tegobe i spreman sam dati sve od sebe kako bih na najbolji mogući način uzvratio treneru za povjerenje koje mi iskazuje,' istaknuo je Modrić.

'Nadam se da ću igrati na istoj, čak i na višoj razini nego prije. Razgovarao sam s trenerom i znam što očekuje od mene, bilo da je riječ o obrambenoj ili napadačkoj ulozi. Moji prvi dojmovi su vrlo dobri. Čuo sam da je trener jako zahtjevan, a meni to odgovara. Još uvijek imamo dosta vremena za upoznavanje, a nadam se da ćemo se još više povezati kroz sljedeću sezonu od koje puno očekujem.'


Reagirao je najbolji hrvatski nogometaš i na priče o mogućem odlasku Sergija Ramosa.

'Želim da ostane. On je naš kapetan na travnjaku i izvan njega i vrlo je sretan ovdje. Za mene je on najbolji obrambeni igrač na svijetu. I uopće ne trebate sumnjati da i on želi ostati,' zaključio je Modrić.

Real je na australskoj turneji u prvoj pripremnoj utakmici odigrao 0-0 protiv Rome, a potom izgubio na jedanaesterce. U tom je dvoboju hrvatski reprezentativac odigrao jedno poluvrijeme. Dvoboj Reala i Manchester Cityja na rasporedu je u petak, s početkom točno u podne po hrvatskom vremenu.