ZORJA IH NAMUČILA

Dinamo bez Mamića na klupi; 2:2 protiv Ukrajinaca, gol Roga!

05.07.2015 u 22:10

Bionic
Reading

U posljednjoj pripremnoj utakmici uoči početka nove sezone, hrvatski nogometni prvak Dinamo je u Murskoj Soboti odigrao 2:2 protiv ukrajinskog prvoligaša Zorje. Kao što je poznato zbog pritvora na klupi Dinama nije sjedio Zoran Mamić što je sigurno uzdrmalo sve igrače...

Podsjetimo, 'modre' je vodio Damir Krznar umjesto trenera Zorana Mamića kojem je s bratom Zdravkom određen jednomjesečni pritvor.

Ukrajinci su poveli u 53. minuti, a strijelac je bio udarcem sa 14 metara Komčenoskij. Izjednačio je Soudani dvije minute kasnije, a Zorja ponovo dolazi u vodstvo u 66. minuti golom Lipartija. Dinamo je poraza spasio Marko Rog izjednačivši u 76. minuti.

Bila je to četvrta utakmica Dinama na pripremama. Hrvatski prvak je ostvario dvije pobjede (Kuban 1-0, Vardar 4-1) i dva neodlučena ishoda (Zorja 2:2, Žilina 1:1).

Dinamo je ovom utakmicom završio pripreme u Sloveniji, momčad je nakon utakmice odmah krenula prema Zagrebu gdje će imati dva slobodna dana, a na trening se vraćaju u srijedu ujutro. Dinamo otvara sezonu u nedjelju, 12. srpnja derbijem protiv Hajduka u Maksimiru. u sklopu MAXtv Prve lige.