DOLAZI IZ ITALIJE...

U Realu se pomirili s Ramosovim odlaskom i našli zamjenu!

29.06.2015 u 21:36

Bionic
Reading

Želja Sergija Ramosa za što unosnijim ugovorom, odnosno, svrstavanjem u isti platni razred s Ronaldom i Baleom, očito ne donosi rezultata i sve se izvjesnijim čini da bi jedan od najboljih braniča svijeta mogao otići iz Reala. Osim toga, s Otoka je na Santiago Bernabeu stigla ponuda Manchester Uniteda 'teška' 40 milijuna eura

S obzirom na te okolnosti, novi Realov trener Rafa Benitez odlučio je napraviti korak dalje te je već pronašao adekvatnu zamjnu. Naravno, ako Ramos odluči napustiti 'kraljevski klub'.

Inače, tijekom ponedjeljka na Santiago Bernabeu stigla je (navodno službena) ponuda s Old Trafforda.

'Izvor blizak Ramosu večeras nam je rekao da su iz Reala rekli igraču da je stigla ponuda od 40 milijuna eura. Nakon toga Ramos im je poručio da ga u ovom prijelaznom roku moraju pustiti na Old Trafford', rekao je novinar Sky Sportsa Graham Hunter

A njegova zamjena trebao bi biti stoper Juventusa Leonardo Bonucci, kojeg je Benitez gledao dok je vodio Inter, odnosno Napoli, jer posljednjih je sezona bio trener u Italiji.

28-godišnji reprezentativac Italije nakon pet sezona provedenih u 'Staroj dami' mogao bi promijeniti sredinu i pojačati najveći nogometni klub 20. stoljeća.

Ako dođe do transfera, odšteta bi iznosila oko 30 milijuna eura. Osim Bonuccija, Real gleda i prati stopera Arsenala Laurenta Koscielnyog, Nicolasa Otamendija iz Valencije i Aymerica Laportea iz Athletic Bilbaa.

Prvi odgovor Juventusa na spomen Realove želje oko dovođenja Bonuccija, bio je negativan, no pojedini španjolski i talijanski mediji sve su složniji da je ovaj transfer vrlo izvjestan.