ISPAO OD TREĆELIGAŠA

Mourinhu se ovo nikad nije dogodilo pa izjavio: Sramota!

24.01.2015 u 19:09

Bionic
Reading

Trećeligaš Bradford City nadoknadio je dva pogotka zaostatka na Stamford Bridgeu i pobijedio Chelsea s 4:2 u 4. kolu FA kupa

Vodeća momčad engleske Premier lige Chelsea danas se oprostio od nastupa u FA Cupu. I to na kakav način. U prvoj su utakmici, kao gosti pobijedili 2:0, a onda su na svom Stamford Bridgeu izgubili 2:4. I ne samo to, 'plavci' su vodili u subotu sa 2:0, a onda su od 41. minute primili četiri gola.

Jose Mourinho u petak je izjavio kako bi bilo sramota ispasti od Bradforda, a nakon šokantnog poraza, rekao je sljedeće:

'Ponovit ću ono što sam kazao jučer. ‘Ukoliko izgubimo, to će biti sramota’. Ovo je sramota!', rekao je Mourinho i dodao:

'Drago mi je zbog Bradforda unatoč mojem mišljenju o utakmici. Osjećam se posramljeno i moji igrači bi se trebali osjećati isto'.

No, dugo će Portugalac pamiti ovu utakmicu jer pedantni Englezi su došli do nevjerojatnog podatka. Naime, trećeligaš Bradford City je prvi gostujući klub koji je postigao četiri gola jednoj ekipi Josea Mourinha u njegovoj trenerskoj karijeri!

Osim toga, Bradford se priključio Barceloni, Borussiji Dortmund i Tottenhamu kao jedinim momčadima koje su postigle barem četiri gola protiv Mourinhovih klubova.