ODLIČAN POKUŠAJ

Ludo: Barcelona ponudila bogatstvo za Realovu zvijezdu

23.08.2014 u 10:46

Bionic
Reading

Real Madrid je još jednom toliko nakrcao svoju momčad fantastičnim ofenzivcima da nemaju mjesta za neke od najboljih igrača svijeta. Ekstreman primjer je Angel di Maria koji sinoć nije bio na popisu igrača za Superkup što su španjolski mediji shvatili kao siguran signal za odlazak

Angel di Maria je nedavno u jednoj navijačkoj anketi proglašen najboljim svjetskim veznjakom, ali čak ni takve reference nekada nisu dovoljne za dobar status u madridskom Realu. Trener Ancelotti na raspolaganju ima potencijalni par najbržih krila (Ronaldo - Bale) na svijetu i niti genijalni Argentinac tu ne može ništa.

Obzirom na Angelovu klasu Realu se nudi mogućnost odlične zarade na ovom transferu, ali čak i društvo s Bernabeua ima izražene kriterije kada je riječ o nekim destinacijama. Primjerice, Barceloni...

Tako španjolski Sport prenosi da je Barcelona poslala Realu ponudu vrijednu 60 milijuna eura za dovođenje briljantnog asistenta, no isti izvor navodi i da je Realovo vodstvo rivalima dalo do znanja da nema novca za koji će ga kupiti. Tako su završili jedni od najkraćih pregovora u povijesti nogometa.

Ipak, obzirom da Di Maria sinoć nije igrao protiv Atletica, Španjolci su još uvijek uvjereni da su njegovi dani u dresu Reala odbrojani i da će on do kraja prijelaznog roka biti prodan Manchester Unitedu.