TKO ĆE PRIJE U ŠPANJOLSKU

Sevilla bi Kranjčara, ali i Srbina Kuzmanovića

13.08.2009 u 14:29

Bionic
Reading

Španjolski prvoligaš Sevilla želio bi u svoje redove dovesti hrvatskog reprezentativca Niku Kranjčara, koji nema namjeru produžiti važeći ugovor (do 2010. godine) s Portsmouthom. Sevilla je usnimila i 21-godišnjaka iz Fiorentine Zdravka Kuzmanovića

S obzirom da Niko Kranjčar nema namjeru produžiti ugovor s Portsmouthom, očito su u klubu shvatili da bi im igrač sljedeće sezone mogao otići besplatno te su ga, prema pisanju španjolskih medija, odlučili prodati već u ovom prijelaznom roku. Prema istom izvoru, za Niku Kranjčara zainteresirana je Sevilla.

I dok Španjolci čekaju odgovor Nike i njegovih menadžera, odnosno Portsmoutha, oko su bacili i na 21-godišnjeg Srbina Zdravka Kuzmanovića, koji igra kao veznjak u Fiorentini. Njegov je zastupnik hrvatski menadžer Marko Naletilić.

'Mogu samo potvrditi da je Sevilla poslala upit za Kuzmanovića', prenijeli su talijanski mediji Naletilićeve riječi, potvrdivši tako da je njegov pulen nezadovoljan u klubu jer na njegovo je mjesto stigao Cristiano Zanetti.