ZID ISPRED IKERA

Real napokon doveo obrambenog igrača

25.06.2009 u 15:23

Bionic
Reading

Uprava najrastrošnijeg kluba ovoga ljeta napokon je pojačala posljednju liniju svoje momčadi. Čelnici madridskog Reala osigurali su usluge španjolskog reprezentativnog braniča Raula Albiola na sljedećih pet godina

Nakon što su dogovorili da napadača Davida Villu ostave Valenciji, uprava Reala 'šišmišima' je uzela najperspektivnijeg obrambenog igrača. Tako je Albiol, nakon povratka s posudbe argentinskog stopera Garaya, počeo ozbiljnije uređivati obrambene redove.

S obzirom na to da je u prošloj sezoni čak šest momčadi iz Primere primilo manje golova od njih, takav rasplet nakon dovođenja Kake i Ronalda mogao se očekivati. Albiol ima 23 godine, već je 15 puta nastupio za 'furiju', a iskoristiv je na pozicijama stopera i zadnjeg veznog.

Oba kluba službeno su potvrdila dogovor, potpisu još samo treba prethoditi pozitivan ishod liječničkog pregleda. Obzirom da Albiol upravo nastupa na Kupu Konfederacija, u takav ishod ne treba sumnjati. Iako iznos odštete nije službeno potvrđen, španjolski mediji tvrde da je Real Albiola platio 15 milijuna eura.