JURIŠ NA KUP

Hajduk i Mišo otputovali po spas sezone

02.04.2013 u 13:53

Bionic
Reading

Trener Hajduka Mišo Krstičević vjeruje kako lakši put u Europu vodi preko Kupa, stoga nastoji mobilizirati sve snage uoči sutrašnjeg gostovanja u Koprivnici, gdje se igra prva utakmica polufinala Kupa

Momčad prorijeđenu ozljedama Mišo Krstičević odveo je danas na put prema Koprivnici, gdje ih sutra čeka prvi ogled polufinala Kupa. Treneru Hajduka brige zadaju načeti Oremuš i Maglica, ozlijeđeni Tomaš i Ozobić, ali još i više Jonjić i Milović, koji još uvijek ne konkuriraju za momčad, premda su im jagodične kosti pukle prije mjesec i pol dana.

'Još uvijek čekamo dozvolu liječnika da Milović i Jonjić mogu nastupiti s maskama. Bolje da ne govorim ništa na tu temu jer ne želim opet ulaziti u polemike. Sve je na liječnicima, bit će kad i kako oni odluče', kazao je trener Hajduka, nezadovoljan što u najvažnijem dvoboju ne može računati na pouzdane stopere. No začudo, nije nezadovoljan i činjenicom da mu još uvijek nije ponuđen novi ugovor.

Hajduk je nedavno u prvenstvu uspješno prošao Koprivnicu


Spekulira se kako uprava Hajduka čeka rasplet sezone. Ako Krstičević osvoji Kup, to bi mu garantiralo ostanak na klupi, a ako ne osvoji...

'Ne zanimaju me priče. Meni Kup nije ulaznica za sljedeću sezonu, kao što mi neosvajanje Kupa nije izlaznica. Predsjednik Brbić je lijepo rekao kako o mom ugovoru odlučuje Nadzorni odbor kluba i bit će kako oni kažu', pomirljivo je kazao strateg 'bijelih'.

Unatoč problemima, Krstičević je najavio kako u Koprivnicu putuje po pozitivan rezultat, koji bi mu garantirao prolazak u finale:

'Preko Kupa vodi najkraći put prema Europi i lijepo bi bilo da nam taj trofej ostane u lijepoj uspomeni. No Kup je uvijek posebno natjecanje, u kome su iznenađenja moguća. Nadam se dobrom rezultatu, a dobar rezultat za nas bi bio ne izgubiti u prvom ogledu u Koprivnici.'

Premda je prije mjesec i pol dana njegova momčad lako trijumfirala u Koprivnici, trener Hajduka poziva na oprez.

'Slaven ima dosta kvalitetnih igrača, dobro su organiziran klub bez financijskih problema i sigurno nam neće biti nimalo lako. Pogotovo jer nas u Koprivnici čekaju teški uvjeti, kiša i blato. Ali ovoga proljeća odigrali smo nekoliko utakmica po tako teškim uvjetima i dobro smo ih odradili. Valjda ćemo i ovu', nada se trener Hajduka.