NA METI PRVAKA

Wolfsburg želi Petrića, ali HSV ga ne pušta

08.06.2009 u 12:24

Bionic
Reading

Budući da ponajbolji napadač novog prvaka Bundeslige Wolfsburga, Edin Džeko, u Sarajevu pregovara s Milanom o eventualnom prelasku u njihove redove, čelnici iz 'vučjeg grada' su se okrenuli Mladenu Petriću, no HSV ne želi ni čuti o prodaji hrvatskog reprezentativca

Odlične igre u dresu Wolfsburga Edina Džeku su prometnule u 'vruću' robu ljetnog prijelaznog roka. Mladog BiH reprezentativca tako želi Milan, a navodno su direktor Galliani i Džekini menadžeri imali tajni sastanak u Sarajevu, prema kojem bi Džekina slijedeća destinacija trebao biti Milan. Budući da je Džeko u netom završenoj sezoni Bundeslige, u kojoj je njegov Wolfsburg osvojio naslov prvaka, postigao čak 23 pogotka, jasno je zašto je Milan toliko zagrizao za 23-godišnjeg reprezentativca Bosne i Hercegovine.

S druge strane, u Wolfsburgu su se očito pomirili s tim da će ostati bez svog napadača pa su krenuli u potragu za nasljednikom. Izbor je pao na hrvatskog reprezentativca i člana HSV-a Mladena Petrića, koji, istini za volju, ima ugovor s hamburškim klubom do 2012. godine, no dobrom ponudom bi se taj ugovor razvrgao.

No u HSV-u ne žele ni čuti o prodaji Petrića. Prema njemačkim medijima Wolfsburg je HSV-u ponudio oko sedam milijuna eura za hrvatskog reprezentativca, no ta ponuda je odbijena.

'Dobili smo ponudu za Petrića. Obavijestili smo igrača i njegove zastupnike o tome, ali Mladen ostaje u našim redovima. Također ćemo i Wolfsburgovim čelnicima reći isto', kazao je sportski direktor HSV-a Dietmar Beiersorf.