DJECA U PRVOM PLANU

Pogledajte kako je Slavonija dočekala repku

14.10.2012 u 00:27

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija se nakon vrijedne pobjede u Skopju (1:2) vratila u domovinu. Točnije, u Osijek, gdje su već odradili i regeneracijski trening uoči dvoboja u utorak protiv Walesa na Gradskom vrtu

Igrači Hrvatske nakon tri kola imaju vrlo respektabilnih sedam bodova i dijele vrh tablice, a posao će uspješno zaokružiti svladaju li u Osijeku Balea i njegove Velšane. Problemi se uglavnom vežu uz otpor bučnog dijela navijača, ali prilikom dolaska u Osijek igrači i stožer dočekani su poput junaka.

Odličan potez bila je odluka da u prvi plan idu djeca koja će druženje sa svojim idolima pamtiti cijeli život. Prštali su autogrami, slike, zafrkancija i veselje, a nakon toga hrvatski igrači odradili su i prvi trening u Osijeku. Travnjak na Gradskom vrtu još nisu opipali, a vježbe su odradili na obližnjem Sportskom centru Ante Gotovina. Svaki korak budno su pratili brojni okupljeni, koji su čekali priliku za još koji trenutak sa slavnim nogometašima.

Uglavnom, reprezentacija je u Slavoniji udahnula punim plućima, barem do novih utakmica koje u posljednje vrijeme nude naelektriziranu atmosferu i visoku dozu nervoze.