tportal.hr

Zagreb
+12
Osijek
+10
Pula
+13
Rijeka
+13
Zadar
+14
Split
+13
Dubrovnik
+12

NAPOKON

Štimac progovorio o svojoj kandidaturi za mjesto izbornika

Nakon što se u medijima sve ozbiljnije špekulira kako bi Igor Štimac trebao postati novim izbornikom hrvatske nogometne reprezentacije, poslije duge šutnje oglasio se i bivši hrvatski reprezentativac

Datum objave:
16.5.2012 21:02

Zadnja izmjena:
16.5.2012 23:24

Krenula je nova raspodjela karata u Hrvatskom nogometnom savezu. Nakon Eura na čelno mjesto HNS-a zasjest će Davor Šuker i tako zamijeniti Vlatka Markovića koji je 14 godina bio na dužnosti šefa u Rusanovoj.

Također je poznato kako će nakon Eura hrvatska nogometna reprezentacija ostati i bez izbornika jer Slaven Bilić odlazi u moskovski Lokomotiv. Svakog dana sve se glasnije spominje ime Igora Štimca u kontekstu Bilićevog nasljednika. Štimac je dugo bio zakopčan na tu temu, no u srijedu je dao izjavu za središnji 'Dnevnik' HTV-a u kojoj je iskazao zadovoljstvo što je kandidat za izbornika.

'Odlazak Vlatka Markovića otvorio je prostor za razvoj u hrvatskom nogometu. Sretan sam što se nalazim u kontekstu kandidata za novog izbornika u sklopu novih ljudi na čelu HNS-a i s novim predsjednikom Davorom Šukerom, ali o svemu tome će odlučiti skupštinari. Sada je vrijeme da se svi trebamo okrenuti reprezentaciji i izazovima koji su pred njima', kazao je Štimac.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr