KILLER IVAN

Klasnić o šansama Boltona u Premiershipu

29.04.2012 u 20:10

Bionic
Reading

Momčad Boltona u ovom trenutku vodi grčevitu bitku za ostankom u najelitnijem engleskom nogometnom natjecanju. Klub hrvatskog napadača Ivana Klasnića u nezavidnoj je situaciji, no još ništa nije gotovo

Nije ugodno ove sezone biti nogometaš ili navijač Boltona. Klub je upao u tešku situaciju i do kraja sezone će se boriti za nastavak prvoligaškog života.

Trenutačno je Bolton na 18. mjestu ljestvice, što na kraju sezone donosi ispadanje. No, sedamnaesti Queens Park Rangers ima isti broj bodova, a Wigan i Aston Villa tri boda više. No, od svih klubova koji strahuju od ispadanja Bolton ima utakmicu manje, a u srijedu će ta momčad na svom terenu dočekati Tottenham.

'Ta nam je utakmica od ogromnog značaja. Uspijemo li uhvatiti tri boda mislim da sigurno i iduće sezone ostajemo prvoligaši', rekao je hrvatski nogometaš i član Boltona Ivan Klasnić za Sky Sports.

'Zapravo, uvjeren sam da ostajemo prvoligaši. Imamo dobru momčad i nismo vrijedni ispadanja u drugu ligu. Mnogo se stvari poklopilo, koje nam nisu pomogle, ali trebamo do kraja izdržati u ovoj borbi. Dobro je što još uvijek sve imamo u svojim rukama. Dakle, ako dobijemo u srijedu dolazimo u dobitnu poziciju. Ako je Wigan mogao iznenaditi i onako pobijediti Newcastle, zašto ne bi mi jednako reagirali protiv Tottenhama', na kraju se zapitao hrvatski napadač.