TRANSFER GODINE

Vladimir 'Hobotnica' Radičević novi igrač tportala

20.04.2012 u 14:06

Bionic
Reading

Zvijezda sportske redakcije upravo je potpisala jednogodišnji ugovor s momčadi tportala! Ova vijest je odjeknula sportskim svijetom kao bomba, jer je poznato kako je Vlado već tjednima pregovarao s vodećim klubovima petice. Što reći nego svaka čast tportalu na izvrsno obavljenom poslu!

Hostesa Mirela na predstavljanju Vladinog dresa

Ovaj transfer nije mogao doći u boljem trenutku jer je momčad tportala na velikim mukama pri sastavljanju ekipe. Naime, odprije su zbog ozljeda odsutni Mario Ucović, Ante Srzić i Luka Filipović, a od prošlog tjedna je Boris 'ne tučem po nogama' Radošević objesio kopačke o klin. Također, zbog psihičkih problema već duže je odsutan i Borut 'mučko đubre' Šips. Kada se pri tome pridodaju Neven Barković, Igor Tretinjak, Branko Antonić, Neven Miladin i Senad Zemunović, koji svi odreda imaju privatnih problema, vidljivo je kako je tportal.hr u velikoj krizi (no pun intended).

Čak je i poslovično šutljivi Mislav Ucović prokomentirao transfer: 'Drago mi je što se momčadi priključio još jedan visoki igrač, pa više nije na meni sav pritisak kod visokih lopti. I moj brat također tako misli.'

Inače Vladimir Radičević (39) rođen je u Zagrebu gdje je i počeo karijeru. Svojom impozantnom visinom od 191 cm i rasponom ruku od 202 cm sigurno će uliijevati strah u kosti protivnicima. Napomenimo i da je u zadnjih par tjedana smršavio dva kilograma te je i kondicija neupitna. A iz provjerenih izvora smo saznali kako se namjerava i ošišati te time dodatno dobiti na aerodinamici.

Kako bi proslavili ovaj iznimno bitan trenutak u sezoni, momčad i vodstvo kluba organiziraju druženje sa zakuskom 23. travnja na terenima ŠRC Trnje, od 19 sati. Svi su dobrodošli, koji plate.

Pogledajte i kako treniraju igrači tportala.